Wrak op wielen

Lieve mensen,

Ik heb weer even tijd om een bericht te plaatsen, dus die tijd benut ik dan maar even goed! Er zijn de afgelopen dagen niet heel veel bijzondere dingen gebeurd. Gister hebben we een andere vestiging van het weeshuis bezocht. Dit was ongeveer een uurtje rijden engelukkig hadden we onze 'private car' en hoefden we dus niet met de bus. Uiteraard hebben wij deze kids ook blij gemaakt! Er zaten in het weeshus 9 jongens die niet naar school mochten omdat ze geen schooluniform hadden. Dusss die hebben wij natuurlijk voor ze gekocht! En nu mogen ze gelukkig wel naar school. Zij blij en wij natuurlijk ook!

Vandaag (zaterdag) zijn we om 5.00 uur opgestaan om nog een andere vestiging te bezoeken. Dit weeshuis was iets verder weg. We moesten eerst twee uur met een 'bus'rijden. Dit was echt werkelijk de grappigste bus die ik ooit in me leven heb gezien, het was meer een soort wrak op wielen. Er gingen ook 20 kinderen van het weeshuis mee, dus we zaten lekker met z'n allen bovenop elkaar. De rit verliep ook niet geheel vlekkeloos, want door de gaten die in de grond zaten moesten we een keertje stoppen omdat er iets van de chauffeur door het gat naar buiten was gevallen, en halverwege moesten we stoppen omdat er een band verwisseld moest worden. Ook moesten we over een berg heen en dat vond ik af en toe wel eng want bij elke bocht reden we bijna de afgrond in en we zaten zo hoog dat we bijna niks zagen door de wolken (foto's volgen). Al met al vond ik het prachtig. En het was de eerste keer in mijn leven dat ik besefte dat vliegen veiliger is dan autorijden. Maar we zijn zonder kleerscheuren aangekomen bij het weeshuis en we zijn ook veilig teruggekomen. Bij het weeshuis was het niet erg bijzonder. Alle mannen en kinderen gingen voetballen in de modder, maar ik deed niet mee want ik was bang om vies te worden haha.

Ik stop nu met dit verhaal want ik vrees dat de stroom elk moment uit gaat vallen, volgende week kan ik hopelijk weer een nieuw verhaal zetten en dan kan ik ook wat dingen vertellen over onze kluswerkzaamheden in ons eigen weeshuis!

Tot snel,

Liefs, Rianne

Boy

Haha! Leuk verhaal! Ik dacht dat mijn auto erg was haha!

Veel plezier(K)

lisette van lith

Hee Lieverd,

Wat een leuke foto's van jullie!! Het ziet er super gaaf uit allemaal echt zoo mooi!!

En al die kids wat een schatjes zeg, ik zie aan de foto's dat je het super naar je zin hebt.
En echt zooo lief hoeveel jullie voor hun kunnen betekenen echt super van die jongetjes waar jullie de uniforms hebben gekocht zoo mooi!!
Echt super trots op jullie!!!

Veel plezier nog...

Tot het volgende verhaal :)

xxxxxxiess Lisette

Michelle

Hee zus,

wat lees ik nou,
vliegen veiliger dan autorijden haha!
Dat ik dat nog mag meemaken.
Maar wel leuk verhaal hoor echt weer wat voor jou.
We hebben hier in Italie gratis internet dus we kunnen elke dag even kijken of je nieuwe foto's/verhalen hebt geplaatst =)
Groetjes papa, Mylene en Michelle

Mike en Antoinet

Hai Rianne (of moeten we Rani zeggen? :-) ),

Wij komen nu net terug uit Italie en lezen met plezier je verslagen. Leuk geschreven!

Zo te horen heeft je vader het straks een stuk makkelijker... opeens lust je alles!!!!! 's Ochtends fris opstaan met een bord groente hahaha...

Maar ff tussen ons.... heb je nou bewust niks over Oranje geschreven of heb je echt niets gezien? Maar je hebt gelijk; snel vergeten, want het is veel minder belangrijk dan al het goede wat jullie daar doen. Uniformpjes voor die kids. Helemaal top! Ajax tenuetjes mag ik wel aannemen? Hahaha.

We houden je verhalen in de gaten en groetjes aan je vriendin.

Liefs Antoinet, Mike, Dominic en Terra!

Roos

Riet wat flik je me nou?
Met voetbal glij je zo over het veld heen, zelfs ook over het oude veld MET modder en nu daar waar de mensen best een extra lachbui kunnen gebruiken, laat je een steekje vallen door niet mee te doen?!

Haha nee hoor, ik begrijp je volkomen, heerlijk om te lezen dat je ook daar bang bent om vies te worden.

En eindelijk ga je inzien dat dat vliegen best meevalt, al zijn daar tientallen verre reizen voor nodig geweest ;)

Nou op naar een volgend verhaal, ik wacht met smart!

Liefs van Roos

en een dikke kus van Marlon ;)

Yvonne van Look

Hoi Rianne,
Leuk verhaal wat je hebt geschreven! Wat goed om de schooluniformen voor die jongens te kopen, dat is echt ontwikkelingshulp..
Die bus zie ik helemaal voor me, wat een hilarisch plaatje moet dat zijn!
Zo te lezen is uitslapen er niet bij, maar ik heb niet het idee dat je daar moeite mee hebt.
In Nederland regent het vandaag, grauw weer dus daar mis je niets aan. De weken gaan denk ik best snel daar he, je maakt in ieder geval genoeg mee!!!
Nou veel succes nog, zet 'm op.
Yvonne

anne van meerveld

Hoi Rianne
Wat maak je veel mee !! Volgens mij verleg je elke dag je grenzen (behalve voetballen in de modder dat doe je dus echt niet hahaha groot gelijk hoor . ) Ben je al gewend aan met je vingers eten ? Over een tijdje droom je van een papatje met (als je dat al lust ) Ja die auto's komen hier echt niet door de APK maar het rijdt met het nodige sleutelen onderweg en ja vliegen is veeeeeeeeel veiliger . Leuke foto's Ik kan zien dat je het naar je zin hebt en ook fijn dat je alles met je vriendin kan delen. Heb het fijn en groetjes van mij
Anne

Bert van Lenthe

Hoi Rianne,

Leuke verhalen om te lezen hoe het met jullie gaat bij de diverse kindertehuizen.
Ik heb nog niet eerder kunnen reageren vanwege onze eigen vakantie, maar wilde nu toch wat voor je oppennen.

Leuk om te horen dat alle spulletjes die jullie kopen zo dankbaar worden ontvangen.

Heel veel plezier nog en geniet ervan.

Bert.

Tamara

Wow wat een verhalen allemaal Riet!
Wel leuk om te lezen!
Je maakt wat mee daar!
Wel super vet allemaal!
Groetjes aan Nidia en succes nog daar he!

xxx

Gert Dral

Hallo dames, Sophia en ik zijn net terug van ruim twee weken China en waren natuurlijk nieuwsgierig naar hoe het jullie vergaat . Prachtig om jullie verhalen te lezen. Volgens ons maken jullie daar een heleboel ( kleine ) mensen blij. Jullie doen prachtig werk en doen ervaringen op die de meeste mensen nooit zullen meemaken. Geniet er ook van en pas goed op jullie zelf
Hartelijke groeten uit Oostzaan, Sophia en Gert Dral

Natascha

Hi Rani,

Fijn om te horen dat het zo goed met je gaat en dat jullie zoveel goeds kunnen doen. Zo te lezen voel je je al aardig thuis (als je vindt dat je "niet heel veel bijzondere dingen" meemaakt zoals om 5 uur opstaan om een tochtje met een wrak te maken -;).

Spreken jullie al een beetje Nepalees? En zijn jullie de enige vrijwilligers of zijn er nog andere westerlingen?

Heel veel Franse groeten van Natascha