Weer thuis
Lieve mensen,
Heeeeel moe, maar heel voldaan kwamen wij gisterochtend om 5.00 aan op Schiphol! De vluchten waren gelukkig goed gegaan. Ik vind het heel jammer dat ik weg ben uit Nepal, al lijkt het alsof ik nooit ben weg geweest. Voor iedereen die heeft meegeholpen met onze inzameling: nogmaals ontzettend bedankt! Geloof mij, de Nepalezen zijn jullie heel dankbaar. We hebben heel veel goede dingen kunnen doen:
* Een hele nieuwe medische kamer voor het weeshuis
* Een studeerkamer voor het weeshuis
* Nieuwe tafels en banken voor de weeskinderen waar zij aan moeten eten
* Elektrische deur voor het weeshuis, zodat de deur automatisch sluit en de kinderen niet naar buiten kunnen lopen of van de trap kunnen vallen
* Schooluniformen voor weeskinderen, zodat zij weer naar school kunnen
* Computerset voor een schooltje
* 600 Engelse (studeer)boeken en heel veel speelgoed verdeeld over verschillende schooltjes
* Schriften en pennen voor kinderen in een weeshuis wiens ouders in de gevangenis zitten.
Ik wil iedereen heel erg bedanken voor het lezen van mijn verhalen en het plaatsen van reacties! Ik hoop dat jullie van mijn avonturen hebben genoten

Liefs, Rianne
Lieve Rianne en natuurlijk ook Nidia,
Ontzettend fijn dat jullie weer veilig in Nederland zijn aangekomen en dat op vrijdag de 13e!
Deze reis gaan jullie nooit vergeten en alle kinderen en volwassenen waar jullie je in Nepal om hebben bekommerd, zeker niet!
Wij zijn heel trots op jullie!
Veel liefs van de (ook vakantievierende) Van Hoeijens
Hallo Rianne,
Goed dat je weer veilig thuis bent gekomen. Wij hebben steeds met veel plezier je verhalen gelezen en natuurlijk de foto's.
Wij vinden het heel knap en goed wat je gedaan hebt voor die kinderen in Nepal ,
maar ook een grote ervaring voor jezelf en een hele grote levensles.
Nu weer lekker in het fijne nederland en misschien tot een volgend avondtuur.
Groetjes Fam. van Dijk
Hee Rianne!
Super goed werk hebben jullie verricht in Nepal!
Je mag trots zijn op jezelf!
Ik ben weer blij dat je veilig in Nl bent,
Tot snel,
xxx
Hallo Rianne
Fijn dat je weer veilig thuis bent aangekomen!!
Geweldig wat jullie samen gedaan hebben .Je zult er nog vaak aan terugdenken ,weer thuis met alle comfort , en die andere wereld ver weg,niet voor te stellen als je dat niet echt ervaren hebt. Ik ben trots op je !
Anne
Hoi Rianne :) je zit hier een paar meter van mij vandaan te werken bij Twin. Ik ben mijn mail aan het schonen en kwam jou weblog tegen. Toen heb ik eindelijk de tijd genomen om het eens te lezen en bekijken.. Wat geweldig toch die ervaring je daar hebt opgedaan en wat hebben jullie ontzettend veel kunnen doen voor de wezen daar. Heel erg leuk en inspirerend! Op naar het volgende avontuur en een kus van Marianne
Hoi!!
Je verhaal klinkt zo leuk! Ik ben ook van plan om naar Nepal te gaan, en ik vroeg me af welke reis jij hebt gemaakt? Bij Travel active toch? Ik zou het namelijk ook wel willen doen
Groetjes Naomi
ps. Je kunt mailen naar [email protected]