Welkom op mijn Reislog!
Hallo en welkom op mijn reislog!
Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Leuk dat je met me meereist!
Rianne
Hoi Rianne ,je loopt hier (Twin ) nog rond maar alvast een heel goeie reis toegewenst en ik ben erg benieuwd naar je ervaringen ! Cheers Wijbrand
Heel veel plezier, en ik reis zeker met je mee. En zondag ga ik aan je denken.
Ik ben heel benieuwd naar je verhalen en foto's. Heel veel plezier en goede reis!
Rianne,
Een super fijne reis alvast gewenst. Maak er een leuke en leerzame maand van! Ik zal je missen(a)
xx Sander
Hoi Rianne,
we wensen je een goede reis en een verblijf in Nepal met veel mooie ervaringen en veel voldoening!
hoi rianne, ben zeer benieuwd wat je daar allemaal gaat zien en meemaken. Goede reis zondag en ik blijf je verslagen ook in Spanje lezen
He Lieve Rianne,
Heel veel plezier in Nepal! Geniet van de mooie tijd daar.. Heel veel Succes.. We zijn allemaal Super Trots op je dat dit allemaal gaat doen. We gaan je wel missen hoor!
We mailen elkaar!!
Dikke kuss Lisette
Bonjour Rianne,
ik ga je belevenissen vanuit Frankrijk natuurlijk ook volgen. Ik wens je veel plezier en bon voyage!
Zonnige groeten van Natascha
Michelle en ik wensen je een goede reis toe en hopen dat het je brengt wat je ervan verwacht.
Kom met mooie verhalen thuis!
Ha Rianne,
Spannend, naar het dak van de wereld met een missie! Hele goede reis en een fijne tijd, van de Klinkhamertjes.
Hoi lief zusje,
heeel veel plezier in Nepal en ik wil alle verhalen horen en alle foto's zien als je terug bent!
xx je zusje die je wel gaat missen hoor
Hi Rianne,
Geniet van zo'n mooie reis en ik hoop dat je veel mooie dingen kan doen en zien!!
Nederland heeft helaas verloren, maar nu hoef jij gelukkig niks te missen ;)
Heel veel plezier en doe voorizchtig.
Dit geldt natuurlijk ook voor Nidia.
Danny
Hoi Rianne
Wat een avontuur !!! Zo een andere wereld ,kan je niet voorstellen De geur !!! de mensen, de armoede
het boedhisme . de kleuren en kruiden
Geniet er van
groeten van mij
lieverds!
Ik heb jullie niet meer gesmst
maar wil jullie heeel veel plezier en suc6 wensen!
dikke kus